注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

.

.

 
 
 

日志

 
 
关于我

唔好以為我好玩得,其實我唔玩得嘎~大佬啊!!你地就放過我啦!!!

网易考拉推荐

我舊屋樓上既經典對白  

2010-02-11 15:03:50|  分类: high爆 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

[我樓上住著一個.....bad girl]

1.

ONE DAY.....

我樓上果個女既突然間.....好大聲甘講左句:"唔好啦~人地會好疼嘎~!"

之後......系距間屋就穿黎一陣男聲:"唔使驚,我會好溫柔嘎~"

er...........//

2.

我就住系7樓,我樓上就系個阿婆,9樓就系......(上文講既果個女既),甘我樓下6樓就系個阿伯

ANOTHER DAY.....

樓下個阿伯突然間....就系距個空調上發現左塊用過既M巾....

就開始鬼殺甘系到鬧(唉~人地阿伯已經好久都冇....E+丟塊甘既野落去,搞到阿伯熱血沸騰甘幾唔好)

一段日子後.....

我發現....阿伯個空調頂,窗邊,防盜網上,都掛有好多M巾,糖紙甘........

經過一番調查.....系樓上果個女既丟噶....(天啊~)

 

 

[我隔離屋就有個傻仔(廿幾歲)]

3.

ONE DAY

我就聽到....距好大聲甘系到唱歌,

唱咩歌呢~

"你要是刁,我要是刁......."(普通話)

4.

NEXT DAY

我聽到傻仔阿媽講:"仔啊!屙屎系唔使脫褲嘎,小心凍襯你個pp啊!"

.............

5.

傻子系到屙屎,點知屙左好耐.

之後

傻仔阿媽就話:"仔啊!系唔系屙唔出啊?使唔使阿媽同你通通距啊?"

6.

DEEP NIGHT(深夜)

傻仔阿媽就話:仔啊!快D訓翻你張床啊!你老豆就黎翻黎啦!"

傻仔死都唔肯

最後......

一家三口.....一齊訓左系張錄架床到(仲要系上鋪)...........

 

 

[十分無語+汗顏]

 

 

 

 

  评论这张
 
阅读(32)| 评论(5)
推荐

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017