注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

.

.

 
 
 

日志

 
 
关于我

唔好以為我好玩得,其實我唔玩得嘎~大佬啊!!你地就放過我啦!!!

网易考拉推荐

  

2009-08-02 14:18:41|  分类: 不可思議 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

各位小心,以下時件亦有可能發生在你身上,(不只是七月,任何月份也有機會)
九六年嘉利大廈發生了一場五級大火,當火災被撲熄後翌日,
十幾名消防員入內觀察及尋找剩餘火種及屍骸......到了中午,
大家去食lunch,而其中一個消防員阿明同其他同事講,
他已經食完飯,想上樓先。當阿明自己一個人走到一條走廊繼續做尋找工作......
突然,阿明見到一團白色長形物體閃來閃去!
呢個時候,佢同僚上到來了,
阿明問:「你見唔見倒白色物體閃來閃去?」佢班同僚周圍望完一輪之後,對住阿明講:
[白色物體就見唔倒,但係就見到有粒飯黐住你眼捷毛......」

  评论这张
 
阅读(21)| 评论(0)
推荐

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017