注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

.

.

 
 
 

日志

 
 
关于我

唔好以為我好玩得,其實我唔玩得嘎~大佬啊!!你地就放過我啦!!!

网易考拉推荐

阿婆的故事大結局  

2009-04-06 18:02:04|  分类: high爆 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
有一日, 阿SIR行必经过阿婆屋企附近, 佢谂住横掂行过, 上去探下佢啦
跟住佢上到阿婆屋企, 按佢门钟, 阿婆开门见到佢, 跟住....
差佬: 阿婆, 你记唔记我系边个呀?
阿婆: 捻捻阿SIR (谂谂, 阿SIR)
差佬: .....................
阿婆开门俾佢入左黎, 咁阿SIR坐左系度, 阿婆咪去冲茶俾佢饮.
阿婆: 阿SIR, 饮茶啦, 呢D系精茶黎架, 系褔建捻精, 好捻有益架!
(阿SIR, 饮茶啦, 呢D系煎茶黎架, 系福建人煎, 好饮有益架!)
差佬: 哗! 咁你都有..... (阿SIR唔敢饮, 放低左杯茶)
阿婆: 阿SIR, 你支野睇落好劲喎!
差佬: 你咁都知我劲!
阿婆: 系呀, 可唔可以俾我玩下呀?
差佬心谂: 都好喎, 有人帮我打飞机都唔错, 不过阿婆咁样衰, 都系合埋眼, 幻想下D靓女先!
差佬: 阿婆, 见系你, 俾你玩下啦! (跟住就合埋眼)
阿婆: 哗!好呀, 你支野识唔识射架?
差佬: 紧系识啦, 你摇下佢, FING 下佢就会射架喇!
阿婆: 好呀!等我试下先
差佬过左一阵都未有感觉佢帮佢打飞机, 就开眼睇下啦! 点知阿婆玩紧佢支枪....
差佬: 阿婆, 呢支唔玩得架....
正当阿婆猛摇支枪果阵, 支枪老火......射左阿SIR个头度.........
阿婆: 射喇 好劲呀, 好大声呀!
阿婆望住呀SIR训左系度....吓到心脏病死埋....
所有主角都死晒, 所以故事完结了...............
  评论这张
 
阅读(12)| 评论(0)
推荐

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017