注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

.

.

 
 
 

日志

 
 
关于我

唔好以為我好玩得,其實我唔玩得嘎~大佬啊!!你地就放過我啦!!!

网易考拉推荐

何為之賤?  

2009-03-27 22:42:05|  分类: 8班爆料 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

       何為之賤? - ①99.4 - __________Not to shy此人乃是賤派掌門人

在09.3.27日我被級長叫去,【其中王*的話省略】

級長憤怒地對我們說:“你地啊!系唔系將班裏面既同學既相放左系qq空間到啊?”

偶:“嗯”

級長:“你系吾系仲將同學的短片放系空間度啊?”

偶:“嗯”

級長:“你知唔知道你系侵犯左人地既權利嘎?”

偶:“......”

級長:“你放左咩短片啊?”

偶:“距瞓覺將只腳放在人地既臺到啊!”

級長:“你做咩甘多事嗟?呢D事你應該講比老師聽噶嘛!做咩做埋D陰陰濕濕D野嗟?(偶想:講左比豆腐聽都冇用啦!頂多米話下,都冇咩實質行動,講左都系白講)你果到有咩短片啊?”

偶:“冇庅也”

級長:“聽說你果到仲有D同學著住軍裝既相喔”

偶:“我拿人地嘎!”

級長:“你仲有無同學D相啊?有就快D刪左距啊!你地班仲有冇人有同學D相啊?”

偶:“基本上人人都有”

級長:“哦~系邊到啊?”

偶:“空間”

級長:“邊個有空間啊?”

偶:“人人都有”

級長:“你地有冇班群啊?”

偶:“......有,但系我唔記得群號碼”

級長:“星期一比我”

......

級長:“你地班D人仲有冇其他野?”

偶:“冇”

.......

【在這段時間內,龜婆(即上圖人)曾因書本事件,告知老師,驚動級長,除它以外沒有別的龜與級組的人做聯繫,而且,我空間的視屏也是它做主角,它懷恨在心,借著這個機會告發我們,因此我得出一個結論,龜還是醜的賤,最可惡的還是它平常還:****這樣叫我,我發誓我遲早有一天我會弄死這只龜】

 

 

 

 

 

  评论这张
 
阅读(74)| 评论(1)
推荐

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017